Published on Feb 4, 2020

Locatie 's-Hertogenbosch

Vacature Service Medewerker

Vind jij het interessant om alle uitdagingen met betrekking tot retouren (commercieel, transportschade, weigeringen, enz.) en DOA’s (Dead on Arrival) zo goed mogelijk op te lossen in het belang van Amacom en haar partners? En ben jij in staat om binnen een afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheden zowel te communiceren met klanten als leveranciers? Dan is de functie ‘Service Medewerker’ binnen de dynamische wereld van consumentenelektronica iets voor jou!

 

Functieomschrijving

Als Service Medewerker stel jij de klant centraal en stel je alles in het werk om ervoor zorg te dragen dat retouren snel en efficiënt worden afgewikkeld. Je staat klanten te woord met retourvraagstukken en klachten en lost deze zelfstandig en vakkundig op. Daarnaast test je geretourneerde producten op schade en neem je contact op met leveranciers van verkeerd geleverde producten. Je houdt zelf de registratie, administratie en rapportages bij ten behoeve van je collega’s en bent bereid tot warehousewerkzaamheden (inbound, opslag, orderverzameling en controle). Je krijgt te maken met de nieuwste producten en werkt met diverse moderne logistieke systemen. Het betreft een fulltime functie voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch.

 

Wij zoeken iemand met:

 • Kennis van en/of oprechte interesse in consumentenelektronica;
 • Een flexibele houding ten aanzien van werktijden en –dagen;
 • Een servicegerichte uitstraling, ambitie en een leergierige persoonlijkheid;
 • Een flexibele, stressbestendige en proactieve houding;
 • Goede communicatieve en administratieve vaardigheden;
 • Allround magazijnervaring en een heftruck-/reachtruckcertificaat zijn een pré.

 

Wat bieden wij jou:

 • Een afwisselende functie binnen een organisatie met grote commerciële potentie;
 • Marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een dynamische omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Dagelijks een verzorgde en gezonde lunch en vers fruit;
 • Een leuk team met collega’s binnen een echt Brabants familiair bedrijf, waar worstenbroodjes, Bossche Bollen en gezelligheid centraal staan.

 

Onze Amazing organisatie:

Amacom, The Amazing Company, verzorgt de dagelijkse inkoop, verkoop en distributie van (voornamelijk) consumentenelektronica voor grote en kleine e-tailers en retailers in de Benelux. Een fulfilment partner voor wie geen vraagstuk te gek is en waar mensen werken die je gewoon kunt opbellen. We zijn een groeiende organisatie, maar nog steeds het warme, familiaire bedrijf zoals in onze beginjaren in 1999. Dat komt omdat we samenwerken met de juiste mensen. Een jong, betrokken en bevlogen team dat er alles aan doet om ieder pakket op tijd op de juiste plek te krijgen. Bij iedere bestelling en bij ieder pakket geven wij een snufje van onze paarse magie mee. Onzichtbaar en ontastbaar, maar wel wat Amacom Amazing maakt.

 

Net zo enthousiast als wij?

Stuur dan je CV met motivatiebrief naar hr@amazingcompany.eu. Als je nog vragen hebt kun je altijd contact opnemen met de HR-afdeling via: 073 - 543 07 75.

 

Tot snel?!

 

Titel EN

Inhoud EN

Accept cookies Change settings